100 órás Vinyasa Flow jógaoktatóképzés // Kőváry Anett vezetésével

100 órás Vinyasa Flow jógaoktatóképzés // Kőváry Anett vezetésével

100 órás Vinyasa Flow jógaoktatói továbbképzés már végzett oktatóknak vagy ha már több, mint egy éve rendszeresen gyakorolsz
A képzést tartja: Kőváry Anett Vinyasa Flow jógaoktató
100 óra, 5 hétvége, 10 nap + 2 vizsganap
9:00 – 17:00….

A vinyasa flow oktatói képzésről

A 100 órás vinyasa flow oktatói továbbképzés segítségével megismerheted ennek a viszonylag fiatal, de annál izgalmasabb irányzatnak az alapjait. Megtudhatod, hogyan épül fel egy vinyasa flow óra, elvégzése után képes leszel összeállítani egy áramló jógaórát – különböző szempontok alapján akár saját magadnak, akár gyakorlóknak. Azoknak ajánljuk a képzést, akik érdeklődnek a dinamikusabb jógastílusok iránt, és vagy van már hatha jógaoktatói képzésük, vagy hosszabb ideje gyakorolnak, így rendelkeznek alapismeretekkel. Szeretettel várjuk azokat is, akik nem szeretnének jógaoktatóként dolgozni, de szívesen változtatnának életmódjukon, és igénylik a dinamikus gyakorlás beépítését a mindennapjaikba.

 

A képzés tematikája:

  • jógafilozófia
  • vinyasa flow elmélet
  • oktatás módszertan
  • sorozat- és ászanaelemzés
  • pránajáma, relaxáció és meditáció
  • sorozatok összeállítása
  • +20 óra hospitálás
Időpontok:
2022. október 8-9. és 22-23.
November 5-6. és 19-20.
December 17-18.
Vizsga: 2023. január 7-8.
A képzés ára: 189 000 Ft
+ tanfolyami jegyzet: kb. 5000 Ft
Részletfizetés lehetséges, maximum két részletben, ebben az esetben a képzés ára 220.000 Ft. Az első részletet a képzés elején kell fizetni, a második részletet az utolsó alkalommal.
A felvételi időpontját minden jelentkezővel külön egyeztetjük. A felvételi egy elbeszélgetés, ahol jobban megismerünk téged és képet kapunk arról, hogy miért jelentkezel a képzésre.
Jelentkezés: Kérjük, írj az utkozbenjogastudio@gmail.com email címre és küldd el csatolva a jelentkezési lapot, készpénzben fizesd be az előleget a stúdióban a recepción, amely 30.000 Ft.t.
Jelentkezési lap innen letölthető:
https://loveyoga.hu/oktatokepzes/
TANÚSÍTVÁNY Azok számára, akiknek még nincs jógaoktatói végzettségük, a képzést záró vizsga letétele után igazolást állítunk ki, hogy a tanfolyamot sikeresen elvégezték. Ez jógaórák tartására önmagában nem, csak jógaoktatói végzettséggel együtt jogosít. Jógaoktatói végzettséget 1 éves alapképzésünkön tudsz szerezni, mely minden évben novemberben indul Nagy József és Brávácz Alexandra vezetésével. Ha a képzést vezető oktatói úgy ítélik meg, hogy az alapképzés nélkül is készen állsz az oktatásra, akkor le kell vizsgáznod az alapképzés vezetőinél, melyre természetesen egy hosszabb felkészülési időt kapsz.
További információ honlapunkon érhető el, ill. személyesen a stúdióvezetőtől kérhető, Brávácz Alexandrától.
Stúdiónkban ezen alkalmakkor vegetáriánus ebéd rendelhető, kb. 2500 Ft egy főétel és egy desszert.
Vidékiek 1000 Ft/éj áron aludhatnak a stúdióban.
A képzés az Adform Szolgáltató Bt. (felnőttképzési szám: B/2020/000961) képzési tevékenysége keretében valósul meg.
X