Dózsa Zoltán

Dózsa Zoltán

Területem:

Kundalíni jóga

Életem során megannyi spirituális irányzattal találkoztam és mutattak utat a mindennapi megpróbáltatásokban.
Az energiagyógyászat magával ragadó világa nyitotta ki a szemem egy teljesen más, eddig ismeretlen világ felé. Furcsa volt látni, hogy amit addig valóságnak gondoltam, nem volt igaz.
Volt idő, amikor siettem ezen az úton és rákényszerültem a lassításra, és volt, hogy azt hittem jó úton haladok de kiderült hogy még sem. Ilyen a spiritualitás. Megmutatja, hogy merre menj, és terelget egészen addig, amíg meg nem érted ki is vagy valójában!
Számomra az igazi áttörés a Kundalíni jóga megismerése adta. Itt tapasztaltam meg azt, hogy akár 1,5 óra is elegendő ahhoz, hogy megváltozzon egy szokás, ösztön, hiedelem, betegség.
Persze ez nem mindíg megy egyik pillanatról a másikra, szükséges egyfajta befogadás erre az energiára, ami akkor fejti ki a hatását ha nem kontrolláljuk.
A Kundalíni jóga egy nagyon erős és gyors módszer arra hogy a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtését elérjük.

Képzések:

KRI 2014 / Sadhana SIngh

Óráim:

Területem:

kundalíni jóga

Életem során megannyi spirituális irányzattal találkoztam és mutattak utat a mindennapi megpróbáltatásokban.
Az energiagyógyászat magával ragadó világa nyitotta ki a szemem egy teljesen más, eddig ismeretlen világ felé. Furcsa volt látni, hogy amit addig valóságnak gondoltam, nem volt igaz. Volt idő, amikor siettem ezen az úton és rákényszerültem a lassításra, és volt, hogy azt hittem jó úton haladok de kiderült hogy még sem. Ilyen a spiritualitás. Megmutatja, hogy merre menj, és terelget egészen addig, amíg meg nem érted ki is vagy valójában!
Számomra az igazi áttörés a Kundalini jóga megismerése adta. Itt tapasztaltam meg azt, hogy akár 1,5 óra is elegendő ahhoz, hogy megváltozzon egy szokás, ösztön, hiedelem, betegség! Persze ez nem mindíg megy egyik pillanatról a másikra, szükséges egyfajta befogadás erre az energiára, ami akkor fejti ki a hatását ha nem kontrolláljuk. A Kundalini jóga egy nagyon erős és gyors módszer arra hogy a test, az elme és a lélek kiegyensúlyozott viszonyának megteremtését elérjük.

 

Képzések:

KRI 2014 / Sadhana SIngh

X