Mostantól szuperkönnyen és szupergyorsan tudsz napijegyet vagy bérletet váltani, akár otthonról is! 🤸‍♀️🕺
 
💳 Csak be kell lépni a MotiBro regisztrációs rendszerünkbe, és felül a “Jegy/bérlet vásárlás” opciót választani.
Ezután a jól ismert és biztonságos Barion rendszerén keresztül, bankkártyáddal online fizetheted a kiválasztott bérletet, ami rögtön meg is jelenik a rendszerben, a számlát pedig e-mailen kapod meg.
 
📨 Ha még sosem léptél be a MotiBro-ba, akkor lehet, hogy a Spam vagy a Promóciók mappában landolt a MotiBro regisztrációdat visszaigazoló levél. Ha Gmail-es vagy, klikkelj bal oldalon az “Összes levél” mappára, és abban keresd meg a “Meghívást kaptál sportolásra! Ismerd meg a MotiBro-t!” című levelet. Ebben tudod megerősíteni a regisztrációdat és onnantól már használhatod is a MotiBro-t, ami egyébként egy nagyon hasznos rendszer, mert itt láthatod, hogy hány alkalom van még a bérleteden, meddig érvényes, melyik órákon voltál, stb stb, és persze itt tudsz az órákra bejelentkezni is.
Ha korábban leiratkoztál a MotiBro hírleveleiről, akkor érdemes ismét feliratkoznod, mert soha nem szoktunk felesleges promo levelekkel bombázni, viszont a hasznos infókat, illetve az online videók linkjeit így nem kapod meg.
 
Várunk szeretettel!
 
X