november, 2020

22nov10:0012:30Élj fájdalom nélkül, örökre!Izompólyanyújtó tanfolyam Bars Máriával

Bővebben

Esemény leírása

“Ming Chew ‘Élj fájdalom nélkül – örökre’ módszere valóban kipróbált.” – írja Bars Mária, aki immár 45 éve foglalkozik jógával. Időnként a jógaóráiba is be szokott csempészni néhányat a Ming Chew-féle gyakorlatok közül, és néha személyre szabottan is megmutat egyet-kettőt, ami után a résztvevők lelkesen mesélik, hogy elmúltak a korábban tapasztalt fájdalmaik!
 
Most egy három alkalmas tanfolyamon, maximum 10 résztvevő számára fogja ismertetni és megtanítani ezt a forradalmi “izompólya nyújtó” módszert, és a Ming Chew-féle technikákat.
Ezek a gyakorlatok a teljes testben segíthetnek helyreállítani az egyensúlyt, mert például ha valakinek a térde fáj, nem biztos, hogy a térdnél kell keresni a problémát, hiszen egy térdfájdalom eredhet a csípőből, derékból is. Vagy egy derékfájás eredhet a nyak és a fej nem megfelelő pozíciójából, stb, stb.
 
Fontos, hogy ez NEM oktatóképző tanfolyam! Ezekkel a technikákkal a saját problémáidon tudsz segíteni, a fájdalmakat megszüntetni.
A tanfolyamon Mária elmagyarázza az elméleti részt, és könnyen érthető ábrákkal bemutatja az érintett izomcsoportokat. Ezután megtanítja a gyakorlatokat, és mindenkire külön-külön odafigyel, hogy biztosan megfelelően végezze.
Éppen ezért maximum 10 főt tud fogadni, hogy mindenkire elegendő figyelem juthasson.
 
“45 évvel ezelőtt, amikor a jóga összes áldásos hatásait felfedeztem, szerettem volna a legmagasabb helyre kiállni és hívni az embereket. Most, hogy a Ming módszerrel méltóságban öregszem, szintén ezt tenném, ha tehetném, a világ legmagasabb pontjáról hirdetném: élj fájdalom nélkül, gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül, örökre!” – Bars Mária
 
Időpont: 2020. november 22. (vasárnap) 13:30-16:00
A három alkalmas tanfolyam következő két alkalma: november 29. és december 6. (szintén vasárnapok, ugyanígy 13:30-tól)
 
Jelentkezéshez klikkelj ide!
 
A tanfolyam három alkalmas, és egymásra épülnek az alkalmak, tehát csak a teljes tanfolyamon lehet részt venni.
Részvételi díj: 20.000 Ft
 
 
 
Visszajelzések:
“Mária mutatott egy gyakorlatot a csípőproblémámra. Aznap éjjel nem éreztem semmi fájdalmat, pedig eddig minden éjszaka fájdalmaim voltak. Vártam, vártam, hogy mikor kezd el fájni megint a csípőm, de azóta semmi fájdalmam nincs!” – István
 
“Úgy éreztem felébrednek a sejtjeim kőkorszaki álmukból!
Hátproblémákkal küzdöttem évek óta, így a “torony” gyakorlat volt az, ami a legnagyobb változást hozta számomra. Szinte úgy éreztem kivasaltak, azóta ezt a gyakorlatot végzem leggyakrabban.
Aki egyszer megtapasztalja, nem érti hogyan élhetett eddig nélküle!” – Csilla
 
“Napi szintű fájdalmak nehezítették az életemet, elsősorban a gerincemből bizonyos helyekre kisugárzó igen kellemetlen fájdalom, derék és egyebek.
Az órád után úgy tudtam felvenni a cipőmet, hogy hajlott a derekam. Már ez nagy élmény volt!
Hétfőn reggel olyan dolog történt amikor felkeltem, ami hosszú ideje nem: kipattantam az ágyból és semmim nem fájt!” – Ibolya
 
„Kedves Mária! Félve mentem 3 éve 70 évesen az első jóga órádra. A szeretetteljes bíztatásod, és a csoport figyelmes tanításai is nagyon sokat segítettek a gátlásaim legyőzésében. Minden alkalmat várom, hogy együtt lehessek a jó hangulatú órádon. Hálás vagyok, a jóga tanításával könnyebbé tetted a beszűkült mozgásomat.” – J. Mari
 
Jelentkezéshez klikkelj ide!
 
 
 

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 12:30

Helyszín

LoveYoga Óbuda

1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X