május, 2020

30may09:0011:30Élj fájdalom nélkül, örökre! - MEGTELT!3 alkalmas tanfolyam Bars Máriával

Bővebben

Esemény leírása

Ez a tanfolyam megtelt!
Legközelebb ősszel szervezünk ilyen tanfolyamot, az időpontját itt fogjuk közzétenni.

“Ming Chew ‘Élj fájdalom nélkül – örökre’ módszere valóban kipróbált.” – írja Bars Mária, aki immár 45 éve foglalkozik jógával. Időnként a jógaóráiba is be szokott csempészni néhányat a Ming Chew-féle gyakorlatok közül, és néha személyre szabottan is megmutat egyet-kettőt, ami után a résztvevők lelkesen mesélik, hogy elmúltak a korábban tapasztalt fájdalmaik!

Most egy három alkalmas tanfolyamon, maximum 10 résztvevő számára fogja ismertetni és megtanítani ezt a forradalmi “izompólya nyújtó” módszert, és a Ming Chew-féle technikákat.

Ezek a gyakorlatok a teljes testben segíthetnek helyreállítani az egyensúlyt, mert például ha valakinek a térde fáj, nem biztos, hogy a térdnél kell keresni a problémát, hiszen egy térdfájdalom eredhet a csípőből, derékból is. Vagy egy derékfájás eredhet a nyak és a fej nem megfelelő pozíciójából, stb, stb.

Fontos, hogy ez NEM oktatóképző tanfolyam! Ezekkel a technikákkal a saját problémáidon tudsz segíteni, a fájdalmakat megszüntetni.
A tanfolyamon Mária elmagyarázza az elméleti részt, és könnyen érthető ábrákkal bemutatja az érintett izomcsoportokat. Ezután megtanítja a gyakorlatokat, és mindenkire külön-külön odafigyel, hogy biztosan megfelelően végezze.
Éppen ezért maximum 10 főt tud fogadni, hogy mindenkire elegendő figyelem juthasson.

“45 évvel ezelőtt, amikor a jóga összes áldásos hatásait felfedeztem, szerettem volna a legmagasabb helyre kiállni és hívni az embereket. Most, hogy a Ming módszerrel méltóságban öregszem, szintén ezt tenném, ha tehetném, a világ legmagasabb pontjáról hirdetném: élj fájdalom nélkül, gyógyszer és műtéti beavatkozás nélkül, örökre!” – Bars Mária

Időpontok: Ez a tanfolyam megtelt! Legközelebb ősszel szervezünk ilyen tanfolyamot, az időpontját itt fogjuk közzétenni.

A tanfolyam három alkalmas, és egymásra épülnek az alkalmak, tehát csak a teljes tanfolyamon lehet részt venni.

Részvételi díj: 20.000 Ft

A részvétel csak a tanfolyami díj befizetése vagy átutalása után válik véglegessé, és a helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel. Az első tíz befizetés/utalás beérkezése után lezárjuk a jelentkezési lehetőséget!

Az utaláshoz az adatok:
Bankszámlaszám: 11703006-25963069
Cégnév: LoveYoga Nonprofit Kft.
Közleménybe ezt írd: Élj fájdalom nélkül örökre tanfolyam

Visszajelzések:
“Mária mutatott egy gyakorlatot a csípőproblémámra. Aznap éjjel nem éreztem semmi fájdalmat, pedig eddig minden éjszaka fájdalmaim voltak. Vártam, vártam, hogy mikor kezd el fájni megint a csípőm, de azóta semmi fájdalmam nincs!” – István

„Kedves Mária! Félve mentem 3 éve 70 évesen az első jóga órádra. A szeretetteljes bíztatásod, és a csoport figyelmes tanításai is nagyon sokat segítettek a gátlásaim legyőzésében. Minden alkalmat várom, hogy együtt lehessek a jó hangulatú órádon. Hálás vagyok, a jóga tanításával könnyebbé tetted a beszűkült mozgásomat.” – J. Mari

„Mária Drága! Minden ember, aki az életünkbe belép, vagy feladat, vagy áldás. Te az én életemben áldás vagy! ‘Csak mert az üzenetet nem érti meg senki, nem jelenti azt, hogy nem érdemes elküldeni.’ Te rendíthetetlenül küldöd és közvetíted az „üzenetet”. Legyünk mindig lelkesek, kitartóak és törekvők. Az óráidon testileg és lelkileg is fejlődtem.” – Darina

Időpont

(Szombat) 09:00 - 11:30

Helyszín

LoveYoga Óbuda

1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

1 hozzászólás

 1. Kovács Piroska

  Kedves Szervezők!
  érdeklődöm, hogy az Élj FÁJDALOM NÉLLKÜL workshop indul-e mostanában?
  Szeretnék rá jelentkezni.
  Köszönöm Piroska

  Válasz

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X