február, 2020

01feb15:3017:30Fly & flow Aerial jóga workshop - Betelt!

Bővebben

Esemény leírása

A ‘Fly & Flow’ workshopon a flow-t, az áramlás élményét a talajról felemelkedve a levegőben is keressük, minden értelemben új dimenziót adva a gyakorlásnak és tapasztalásnak.

Segítségedre lesz ebben egy biztonságosan rögzített, rugalmas selyem anyag, a hammock hinta.

Nem kell hajlékonynak, akrobatának vagy nádszál vékonynak lenned, hiszen ez az anyag segít, erősít, támogat abban, hogy meg tudd tapasztalni a felemelkedést. 🙂

5 fontos érv, hogy miért érdemes kipróbálnod és gyakorolnod az aerial jógát:

1.) Az anyag segít abban, hogy a klasszikus jóga ászanákban jobban elmélyülj, megérezd az erővonalakat, az egyes pózokban történő aktivitásokat.

2.) Bizonyos pózok lebegő (aerial) változatai kiváló előkészítő pózok, azaz segítenek abban, hogy a nehezebb, sokszor elérhetetlennek tűnő pózok áldásos hatásait biztonsággal megtapasztalhasd és felkészíti a testet arra, hogy egyszer majd segédeszközök nélkül is fel tudd venni.

3.) Az anyag mozgása, instabilitása miatt egyes pózokban extra erőket és aktivitásokat ébreszt a testben, fejlesztve ezzel az izomzatot és az egyensúlyérzéket, intenzív stimulust adva az idegrendszernek.

4.) Az antigravitációs hatás csökkenti, puhítja a testre ható terhelést, így segíti a pózokban az elmélyülést, nagyobb megnyílást tesz lehetővé, valamint fokozza az izmok, ízületek mobilitását.

5.) Végül, de nem utolsó sorban az anyag segít újra felébreszteni a gyermeki éned. A gyakorlás során a mozgás, a lógás, a hintázás, a tanulás, a kísérletezés kíváncsi, felszabadító örömét tapasztalhatod meg.

A bevezető workshop célja, hogy megismerkedjünk egy új jóga eszközzel, a rugalmas selyem anyaggal vagy hammock-kal.

A felkészülés, előkészületek és a bemelegítés után megtapasztalhatod, hogy a hagyományosan talajon végzett ászanákat, hogyan támogatja az anyag, hogyan segít megérezni az aktivitásokat és hogyan teljesíti ki az elmélyülést az egyes pózokban.

A bevezető óra része, hogy biztonsággal átélhesd a kifejezetten aeriel jógára fejlesztett fordított- és repülő pózok élményét és áldásos hatását, megtapasztalva a könnyedséget és a játékosságot az egyébként nehéz és sok felkészülést igénylő pózokban.

Az órát egy pihentető és tápláló anyaméh relaxációval zárjuk az anyag puha ölelésében.

Beszélgetünk a levegő elemről is, és arról, hogy az aerial jóga gyakorlás milyen minőségeket ébreszt, táplál bennünk és mindezt hogyan kapcsolhatod, alkalmazhatod a mindennapi életedben.

Időpont: 2020. február 1-én (szombaton) 15:30-17:30

Részvételi díj: 5000 Ft

Helyszín: LoveYoga Óbuda jógastúdió

Tartja: Kriston Adrienn RYT-500 Hatha, Vinyasa flow, meditáció és Aerial jóga oktató

Ez a workshop betelt!
Ha érdekel az aerial jóga, gyere el valamelyik órarendi óránkra: www.loveyoga.hu/orarend

Időpont

(Szombat) 15:30 - 17:30

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X