október, 2022

15oct18:0021:00Jóga Randi I kapcsolódás jógaműhely

Bővebben

Esemény leírása

Jógarandi – kapcsolódás jógaműhely
Páros és egyéni jógaműhely szingliknek
Hosszú kihagyás után újra megszervezzük jógarandi eseményünket egyedülálló jógagyakorlknak!
A foglalkozásokat tartja: Brávácz Alexandra mesteroktató
“Inkább maradok szingli, csakhogy jöhessek újra” – hangzott el a legutóbbi jógarandi jógaműhelyen, de azért mi azért szervezzük ezeket az alkalmakat, hogy párt, társat találjatok.
Ha még te is keresed az igazit és hasonló érdeklődésű, önismereti utat járó emberekkel szeretnél ismerkedni akkor ez az este neked való!
Egyedülálló vagy? A jelenlegi élethelyzeted úgy alakult, hogy újra keresed a párod? A szórakozóhelyeken nem szeretsz igazán ismerkedni, de az online társkereső sem igazán a te műfajod? A szerencsés véletlenben egyre kevésbé hiszel? Szeretnél végre lépni, tenni azért, hogy ne legyél egyedül? Olyan közegben is keresnél társat, aki hozzád hasonlóan a jóga útját járja?
Akkor itt egy új lehetőség, hogy megtaláld a szerelmet a jóga segítségével. Gyere hozzánk el egy workshopra, rövid elméleti és bemutatkozó rész után pedig egyéni és partnerjóga órára várunk. Játékos jóga hasonló gondolkodású, nyitott embereknek, akikben egy biztos közös van, a jóga iránti szeretet és odaadás. Aki ezt az önismereti utat választotta, várjuk szeretettel.
A partnereket folyamatosan cseréljük, így lesz időd mindenkit megismerni, minden résztvevővel kapcsolódni, hogy a végére kiderüljön, ki az igazi. Az, akivel esetleg később kettesben is találkoznál.
Semmi nem kötelező és fontos, hogy nem tantrikus órát szervezünk! Olyan jógaórára számíts, ami tulajdonképpen elemeiben nem sokban különbözik egy átlagos órától, viszont rendszerbe foglalva, gondosan kitalálva, előre kidolgozott, meghatározott felépítésben teszi lehetővé a találkozást férfi és nő között.
A workshop kizárólagosan csak jógázóknak nyitott, tehát, akik minimum egyszer, de leginkább többször már jógáztak. Kezdőket, újrakezdőket, haladókat egyaránt fogadunk, mindegy, hányszor tudsz lemenni spárgába egymás után vagy a kisujjadon egyensúlyozni, a gyakorlatok mindenki számára, aki már tapasztalta a jógát, kivitelezhetők.
Az órára egyedülállókat várunk. A gyakorlatok erősítik a bizalmi köteléket a jógagyakorlók között, segítik egymás elfogadását, lehetővé teszik a kapcsolódás megtapasztalását, elmélyítik a kapcsolatot nő és férfi között.
Egyéni gyakorlás, páros bemelegítés és csoportos gyakorlás után partner jóga gyakorlatok következnek, melyet viszonylag könnyebb acro jógás elemek zárnak le.
Részvételi díj: 7000 Ft/fő (helyszínen fizetendő vagy előre utalással)
Kérjük, jelentkezz be, de ne a foglalási rendszerünkben, hanem emailben, hogy a nemek aránya megfelelő legyen
utkozbenjogastudio@gmail.com

Hely: max. 8 férfi és 8 nő számára
A foglalkozás végén mindenki felírja egy cetlire, hogy ki tetszett neki és a férfiaknak kiadjuk a nők email címét, ahol kontaktálni tudják őket.
Az Útközben jóga Óbuda szervezésében.
Helyszín: Kunigunda útja 18. 2. em.
Időpont: 2022. október 15. 18 óra
A foglalkozás 3 órás
A jelentkezés feltétele: a jóga ismerete, gyakorlása (ha már voltál jógaórán, várunk szeretettel, ha nem, gyere el a jógaműhely előtt néhányszor!)

Időpont

(Szombat) 18:00 - 21:00

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X