december, 2022

18dec10:0012:00Lemanguria Szabad Tánc nőknek - műhelynap Istennői minőségeink

Bővebben

Esemény leírása

Táncolj, hogy szabad légy!
Lemanguria mozgásmeditáció és szabad tánc keretében kerülhetsz közelebb a benned élő indiai női isteni minőségekkel. Mozgásban, testmunka segítségével érezheted meg, hogy benned hol vannak ezek a minőségek, jelenleg hogyan működteted őket és hogyan kerülhetsz kapcsolatba olyan istennői aspektusokkal, amiket eddig nem ismertél magadban.
A Lemanguria szabad tánc egy olyan mozgásmeditációs módszer, melynek során nincsenek rossz mozdulatok. Bármilyen mozdulat rendben van, hiszen a saját belső teredből fakad. Mivel csoportban mozdulunk, egyfajta térállítás során megtapasztalhatod a többiekkel való kapcsolódást, azon keresztül felismerheted a saját kapcsolódási mintázataidat és ebben a biztonságos, elfogadó térben változtatni tudsz, új kapcsolódási mintákat próbálhatsz ki, elmozdulhatsz az életedet korlátozó, megnehezítő helyzetekből. Amit ebben a térben megmozdulsz, amiből “elmozdulsz”, az hatással van a hétköznapi életedre is. Képes leszel ezeket a megtapasztalt új mintákat a magánéletedbe is integrálni, így a kapcsolataid és az önmagadhoz való hozzállásod minősége is változásnak indulhat.
Oktató: Cseh Dorottya
Beszélgetés is és egy előadás is a foglalkozás része. A délelőtt a női jógaoktatóképzés része, melyet mindenki számára nyitottá tettünk erre az alkalomra.
Beszélgetőtárs: Brávácz Alexandra jógaoktató
2022. december 18. 10:00-12:00
Útközben Jóga Óbuda Jógastúdió
III. ker. Kunigunda útja 18.
www.jogaobuda.hu/bejelentkezes
Részvételi díj: 4500 Ft

Időpont

(Vasárnap) 10:00 - 12:00

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X