július, 2022

04jul(jul 4)09:0010(jul 10)19:30OPEN DOORS // Útközben Jóga Óbuda // III. ker. Kunigunda útja 18.

Bővebben

Esemény leírása

OPEN DOORS ÚTKÖZBEN JÓGA ÓBUDA
“Neked meddig kell menned?”
Eddig :): III. ker. Kunigunda útja 18. 2. em. 12-es kapucsengő
www.jogaobuda.hu
www.utkozbenjoga.hu
Nyílt hét azoknak, akik mindent tudni akarnak a jógáról és az Útközben Jógáról (*csak eddig még nem merték megkérdezni :)).
Nyílt hetet szervezünk az Útközben Jóga Óbuda jógastúdióban július első hetében, reggeltől estig, 8:30-tól 19:30-ig egész nap várunk, ha kíváncsi vagy, mi fán terem a jóga.Gyere, nézz körbe nálunk! Személyesen megválaszolunk mindent, ami érdekel.
Mindenfajta kötelezettség nélkül, anélkül, hogy jógáznál, egész nap bármikor érkezhetsz és körbenézhetsz nálunk, beleshetsz az ajtóból az órákra is, megismerkedhetsz oktatóinkkal és recepciósainkkal, akik minden kérdésedre örömmel és részletesen válaszolnak.
Mint például:
Mit kell hozni az órára? Milyen ruhát kell felvenni? Mezítláb vagy cipőben jógázunk? Vizet lehet közben inni? Törölközőt hozzak? Mikor érdemes enni előtte?
Le lehet zuhanyozni az óra után? Az öltözőben zárható szekrények vannak?
Hogy néz ki a jógaterem? Kell matracot vagy más eszközt hozni?
Nem vagyok hajlékony, tudok akkor jógázni? Hogy néz ki egy jógaóra? Melyik órát ajánlanád nekem? Fáj a hátam, a lábam, a térdem, jöhetek? Ha nem tudok valamit megcsinálni, az baj?
Oktatóképzésre, jógatáborba jelentkeznék, tudunk előtte találkozni? Termet bérelnék, milyen lehetőségek vannak?
Ezeket és ehhez hasonló kérdéseket kapunk nap mint nap telefonon és emailben azoktól a lelkes és kedves érdeklődőktől, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy kipróbálják a jógát vagy stúdiónkat.
Ez a nyílt hét egy nagyszerű lehetőség, hogy mielőtt befizetnél egy órára vagy egy bérletre, megnézd magadnak a helyet és az oktatót. Órarendünket itt találod: https://loveyoga.hu/aktualis-orarend/
Találkozhatsz stúdiónk vezetőjével is, Brávácz Alexandrával, aki napközben végig ott lesz ezeken a napokon, hogy ő is legjobb tudásával, biztonságosan bevezessen téged ebbe a csodavilágba, amit úgy hívunk, JÓGA. Személyre szabottan jógaórát és jógaoktatót tud neked ajánlani a stúdióban, miután megbeszélitek, hogy milyen céllal vágnál bele.
Minden kedves látogatónk ajándék jógás kitűzőt vagy matricát kap látogatása emlékéül.
Ezen a héten minden új OPEN DOORS érdeklődő 5% kedvezménnyel tud normál bérletet vagy próbabérletet vásárolni. A próbabérlet nálunk egy olyan bérlet, ami egy hétig érvényes és minden nap egy alkalommal lehet vele jógázni. A próbabérlet természetesen nem csak a nyílt héten érvényes, hanem bármikor meg tudja vásárolni az, aki még előtte sosem járt a stúdióban, 2 jógaóra áráért, ami jelenleg 6000 Ft.
Tehát OPEN DOORS Útközben Jóga Óbuda, hétfőtől péntekig – stúdiónk július 4. és 8. között egész nap nyitva lesz a látogatók előtt, reggel fél 9-től este fél 8-ig.
Nézz be egy teára!
Namaste
Útközben Jóga
www.jogaobuda.hu
www.utkozbenjoga.hu
III. ker. Kunigunda útja 18.
2. em. 12-es kapucsengő
Ezen a héten minden óránk nyitott ajtónál zajlik, ezért kérünk, halkan közlekedj és úgy less be az órára, hogy lehetőség szerint, ne zavard meg a menetét. Köszönjük!

Időpont

4 (Hétfő) 09:00 - 10 (Vasárnap) 19:30

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X