szeptember, 2022

10sep09:3016:00Tér - lélek - tan // jóga & tér - jógaműhely projektnap

Bővebben

Esemény leírása

Elemek – színek – minőségek, avagy
tereink titkos üzenetei
Jógaműhely és tér/lélekelemzés Brávácz Alexandra jógaoktatóval és Trom Katával, a TÉR-LÉLEK-TAN megalkotójával.
 
Délután a résztvevők otthonairól, kérdéseiről lesz szó! Készüljetek méretarányos alaprajzzal (lehet kézzel rajzolt és jelöljétek be Északot), illetve 6-8 fotóval arról a helyiségről, amiről beszélni szeretnétek. Nem kell rendet rakni, és nem magazinfotókat várunk, a valódi élettereteket megmutató képeket készítsetek. A képeket majd kivetítjük, ezért lehetőleg hozzátok power-pointba rendezve pendriveon! (Aki ezt nem tudja megoldani, küldje át a fotóit június 16-ig erre az email címre: tromkata@gmail.com)
 
Trom Katával és veletek arra teszünk egy kísérletet, hogy a jóga és a tér-lélek-tan segítségével jobban megismerjük a belső és külső tereink összefüggéseit, és ezáltal a lelkünket, vagyis önmagunkat. Többek között inspirációt kaphatunk arra is, hogy lépni tudjunk egyet és megértsük, mit hova érdemes helyezni, ha bizonyos életterületeken el vagyunk akadva. A tér-lélek-tan nem feng shui, nem is sima lakberendezés, hanem sokkal, de sokkal több.
Gyere és jöjj rá, mit üzennek neked azok a terek és tárgyak, amik körül vesznek, fejtsd meg a titkukat és ismerd meg önmagad.
Találd meg a terekben a színeidet, ismerd meg a hozzájuk tartozó elemeket, a terek tudatos kialakítását és berendezését a jóga és a tér-lélek-tan segítségével, önmagadon és otthonodon keresztül.
 
Időpont: 2022. szeptember 10. szombat 09:00 – 16:00 -16:30 szünetekkel
Program:
09:00 – 10:30 Hatha jóga – mit jelent a tér és a lélek a jóga szemszögéből
11:00 – 12:30 Tér-lélek.tan elmélet // Trom Kata előadása
12:30 – 13:15 Ebéd – aki szeretné,hogy rendeljünk neki ebédet, kérjük előre jelezze
13:15 – 15:15 Trom Kata tanácsadása a résztvevőknek – hozott alaprajz és képek alapján – mindenki bemutatja a lakását és Kata vezetésével elemezzük a tereket és tanácsot kaphatunk a terek kialakítására
Opcionális program:
15:30 Jóganidra – a tanultak beépítése a tudatalattiba, a tudatalatti átprogramozása
Program vége 16 – 16:30 órakor
Az eseményen részt lehet venni a jóganidra nélkül is.
Teljes részvételi díj: 19 800 Ft
Részvételi díj a jóganidra nélkül: 15 800 Ft
 

Időpont

(Szombat) 09:30 - 16:00

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X