május, 2022

07may09:3013:00Tér - lélek - tan // jóga & tér jógaműhely

Bővebben

Esemény leírása

Rend – rendszer – rendszeresség, avagy
tereink titkos üzenetei – a lélek titkos üzenetei
 
Jógaműhely és tér/lélekelemzés Brávácz Alexandra jógaoktatóval és Trom Katával, a TÉR-LÉLEK-TAN megalkotójával.
“Világéletemben fontos volt nekem az a tér, ahol élek. Gyerekkorom óta tizennyolcszor költöztem, ennyi térben próbáltam otthonra lelni, arról nem is beszélve, hogy a lakás átrendezése, berendezése nálam a mai napig folyamatosan terítéken van. Miért érzem azt, hogy tovább kell állnom valahonnan? Miért érzem azt, hogy a bútorok átrendezése hatással van a lelkemre, hogy megváltozik a berendezés, a terek kialakítása által az életem? Hogy hatnak a bútorok a lelkiállapotomra, az érzelmeimre és a gondolataimra? Hogyan tudom jobban megismerni magam azáltal,hogy tudatosan rendezem be azt a teret, ahol élek, hogyan tudom befolyásolni a térrendezéssel a rendet magamban?”
Brávácz Alexandra
 
A tér-lélek-tan megalkotójával, Trom Katával és veletek arra teszünk egy kísérletet, hogy a jóga és a tér-lélek-tan segítségével jobban megismerjük a belső és külső terein összefüggéseit, és ezáltal a lelkünket, vagyis önmagunkat. Többek között inspirációt kaphatunk arra is, hogy lépni tudjunk egyet és megértsük, mit hova érdemes helyezni, ha bizonyos életterületeken el vagyunk akadva. A tér-lélek-tan nem feng shui, nem is sima lakberendezés, hanem sokkal, de sokkal több.
Gyere és jöjj rá, mit üzennek neked azok a terek és tárgyak, amik körül vesznek, fejtsd meg a titkukat és ismerd meg önmagad.
 
Találd meg a rendet, a rendszert, a rendszerességet a jógán keresztül és azon a téren keresztül, amiben laksz.
Időpont: 2022. május 7. szombat 09:30 – 13:00 egy szünettel
Részvételi díj: 12 000 Ft
 
Bejelentkezni a Motibroban lehet: https://loveyoga.hu/bejelentkezes/

Időpont

(Szombat) 09:30 - 13:00

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X