december, 2022

04dec10:0912:09Tér - lélek - tan műhely délelőtt

Bővebben

Esemény leírása

Elemek – színek – minőségek, avagy
tereink titkos üzenetei
Tér- és lélekelemzés Trom Katával, a TÉR-LÉLEK-TAN megalkotójával.
Katával és veletek arra teszünk egy kísérletet, hogy a tér-lélek-tan segítségével jobban megismerjük a belső és külső tereink összefüggéseit, és ezáltal a lelkünket, vagyis önmagunkat. Többek között inspirációt kaphatunk arra is, hogy lépni tudjunk egyet és megértsük, mit hova érdemes helyezni, ha bizonyos életterületeken el vagyunk akadva. A tér-lélek-tan nem feng shui, nem is sima lakberendezés, hanem sokkal, de sokkal több.
Találd meg a terekben a színeidet, ismerd meg a hozzájuk tartozó elemeket, a terek tudatos kialakítását és berendezését a tér-lélek-tan segítségével, önmagadon és otthonodon keresztül.
Brávácz Alexandra jógaoktató szavai segítenek ráhangolódni a közös délelőttre: “Világéletemben fontos volt nekem az a tér, ahol élek. Gyerekkorom óta tizennyolcszor költöztem, ennyi térben próbáltam otthonra lelni, arról nem is beszélve, hogy a lakás átrendezése, berendezése nálam a mai napig folyamatosan terítéken van. Miért érzem azt, hogy a bútorok átrendezése hatással van a lelkemre, hogy megváltozik a berendezés, a terek kialakítása által az életem? Hogy hatnak a bútorok, színek és formák a lelkiállapotomra, az érzelmeimre és a gondolataimra? Hogyan tudom jobban megismerni magam azáltal, hogy tudatosan rendezem be azt a teret, ahol élek?”
Gyere és jöjj rá, mit üzennek neked azok a terek és tárgyak, amik körül vesznek! Fejtsd meg a titkukat és ismerd meg önmagad.
A második részben a résztvevők otthonairól, kérdéseiről lesz szó! Készüljetek méretarányos alaprajzzal (lehet kézzel rajzolt és jelöljétek be Északot), illetve 6-8 fotóval arról a helyiségről, amiről beszélni szeretnétek. Nem kell rendet rakni, és nem magazinfotókat várunk, a valódi élettereteket megmutató képeket készítsetek, és hozzátok el pendrive-on vagy küldjétek el emailben (tromkata@gmail.com) november 30-ig, hogy kivetíthessük!
Az előadás a női jógaoktatóképzés része, de nyilvánossá tesszük bárki számára.
Időpont: 2022. december 4. vasárnap 10:00 – 12:00 egy szünettel
Részvételi díj: 4500 Ft
Bejelentkezni a Motibroban lehet: https://loveyoga.hu/bejelentkezes/

Időpont

(Vasárnap) 10:09 - 12:09

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X