május, 2022

29may09:0016:00Vegán főzőiskola és jóga - műhelynap az Útközben Jóga Óbudában

Bővebben

Esemény leírása

VEGÁN FŐZŐISKOLA ÉS JÓGA
Műhelynap az Útközben Jóga Óbuda jógastúdióban
III. ker. Kunigunda útja 18.
www.jogaobuda.hu
Az Útközben Jóga jógatáborainak és az oktatóképzés résztvevőinek étkezéseit a fantasztikus Kassai Nórinak köszönhetjük. Aki ízlelte már Nóri ételeit, tudja, hogy elképesztő szeretettel és gondossággal készíti el az egészséges és tápláló étkeket. Többször kértétek, hogy ossza meg a tudását, most végre eljött az idő és egy egész napot szentelünk a főzésnek.
Nóri beavat minket az alapanyagok tudatos kiválasztásába és az elkészítésbe is.
Program:
09:00 Jóga Brávácz Alexandra jógaoktatóval
11:00 Kassai Nóra előadása a vegán étkezésről – kostolóval
12:00 Közös ebéd elkészítése – egy előétel, egy leves, egy saláta, egy főétel és egy desszert közös előkészítése és megfőzése majd elfogyasztása
“Egy olyan napot szeretnék veletek tölteni, amelyen nem csak betekintést nyerünk a teljes értékű növényi táplálkozás közel sem bonyolult világába, de válaszokat keresünk arra, hogy milyen szerepe van az étkezésnek az Egész-ség felé vezető Úton.
Olyan ételeket készítünk majd el, melyeket többféleképpen kombinálhattok majd otthon.
Pontos, mindenki számára működő “recept” szerintem nincs a táplálkozást illetően, de mindannyian megtalálhatjuk azt, ami számunkra a legmegfelelőbb. Ez egy hosszú út. A jóga segítségével közelebb kerülhetünk nem csak az Úticélunkhoz, de önmagunkhoz, saját harmonikus életvitelünkhöz, melynek része az is, milyen táplálékot veszünk magunkhoz.
Hogyan kezdjük el? Milyen alapanyagokat válasszunk? Hogyan tervezzük meg a változtatásokat étrendünkben úgy, hogy sikerélményünk legyen kudarcok helyett? Hogyan kerül összhangba a jóga gyakorlásunk az életmódunkkal? Ezekre a kérdésekre fogunk válaszokat keresni és találni, miközben kompromisszum nélküli, tápláló ételeket készítünk majd természetesen az erőszakmentesség jegyében.
Kassai Nóra Virág vagyok, de hívhattok Navina Sundarinak is. 26 évvel ezelőtt indultam el a vegetarianizmus útján, mindenféle tudatos tervezés nélkül. Sok szegmensét bejártam a “reform” táplálkozásoknak. Részese lehettem a nyers vegán gasztronómia alakításának és azt hiszem az itthoni vegán gasztronómia alakulásában is sikerült lábnyomokat hagynunk nyers vegán lakáséttermünkkel, termékeinkkel a budapesti bioboltokban és kávézókban, sok- sok rendezvényen majd Eger két vegán bisztrójának megalapításával.
Én is Úton vagyok, de most már egy kikövezett Úton járok . Ehhez szeretnék Nektek is térképet adni.”
Részvételi díj: 15000 Ft, mely tartalmazza a jógaórát, utána a főzőiskola elméleti előadását, magátaz ételek elkészítését, az alapanyagokat és a nap végén az ételeket együtt fogyasztjuk el.
 
Várunk benneteket szeretettel,
Alexandra és Nóri

Időpont

(Vasárnap) 09:00 - 16:00

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X