február, 2020

20feb19:1520:45Yin jóga illóolajokkal

Bővebben

Esemény leírása

Február 20-án csütörtökön Rábóczki Reni óráját Fábián-Palya Réka helyettesíti, akivel már találkozhattál, hiszen sok jógatábort tartottak/tartanak együtt.

Különleges alkalom lesz ez az óra, hiszen Réka az illóolajok szakértője, és ezen a csütörtök estén ismét segítségül hívja őket.

“Készen állsz találkozni az érzelmeiddel? Az aromaterápia nem csak egy alternatív gyógymód… sokkal több annál… az illatok mindig más-más felszínt érintenek, van, hogy egy-egy illat teljesen más érzést hoz fel különböző időben… varázslat… mellyel közelebb kerülünk saját lelkünkhöz… ezt az érzést szeretném átadni egy-egy yin jóga óra alkalmával…, hogy megtanuljunk érezni… az illatokon keresztül saját lelkünk rezdüléseit is… ne féljünk az érzéseinktől… merjük átélni, megélni őket, merjünk elengedni, megnyílni, beengedni… Az órára éppen ezért a szívünknek legmelengetőbb illatot is viszem, a rózsát, mely segít megnyitni szívünket érzéseink előtt…”
– Réka

„Nem attól leszünk bölcsebbek, ha többet gondolkozunk. Ha az elménk megpihen és nyitottá válik, hirtelen ragyogó új ötletünk támad. Bízz a bölcsességben, mely a csendben létezik, és pihentesd a szorgalmas elmédet egy időre.” – Pihenj meg elméd és lelked csendjében…
Várlak, ha készen állsz találkozni a lelkeddel…

Időpont: 2020. február 20. (csütörtök) 19:15-20:45

Helyszín: LoveYoga Óbuda jógastúdió, 1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

Az órán a szokásos bérletekkel vagy napijeggyel lehet részt venni, előzetes bejelentkezés nem szükséges.

Tartja: Fábián-Palya Réka (Gerinc-és Yin jógaoktató, természetgyógyász)

Szeretettel várunk!

Időpont

(Csütörtök) 19:15 - 20:45

Helyszín

LoveYoga Óbuda

1037 Budapest, Kunigunda útja 18.

Hozzászólás írása

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X