Génkulcs konzultáció

Génkulcs egyéni konzultáció Cseh Dorkával

Egyéni foglalkozásaim keretében a jóga áldásos hatásait személyre szabottan, a Génkulcsok rendszerével kiegészítve tapasztalhatod meg. 

Egyéni Génkulcsaid felfedezésével életedben hatalmas változások indulhatnak el. Megértheted az életedet átszövő tudattalan mintázatokat, felismerheted a benned rejlő képességeket és megtalálhatod méltó helyed a világban. 
Egyéni Génkulcs profilodat, mely alapján a foglalkozások során haladunk, itt tudod letölteni: A profil – Genkulcsok.hu
A foglalkozások célja, hogy belső életed középpontjába érkezz és fizikai testedben alapstabilitást szerezz. Ebben segít 4 Legfőbb Génkulcsod felfedezése, amivel mozgásba hozod a benned rejlő legmagasabb potenciált. 
Minden Génkulcsodhoz tartozik egy Mudra (kéztartás), melynek rendszeres gyakorlása finomabb szinteken is segít felébreszteni benned az adott Génkulcs esszenciáját.
A mudrák csodálatos változást és gyógyulást tudnak előidézni a testünkben. Olyan energiákat ébresztenek fel, amelyek megszüntetik a fizikai és éterikus szintű elakadásokat a testünkben. A mudrák folyamatos gyakorlásával elérhető az elme teljes átalakulása, újjászületése.
Minden egyéni óra részét képezi a Génkulcsaid megismerése, kontemplálása, egyénre szabott jóga gyakorlatsor felépítése és az aktuális Génkulcsodhoz tartozó mudra megismerése, gyakorlása. 
Bejelentkezéskor kérlek küldd el a születési adataidat erre az email címre: dorottya.cseh@gmail.com, hogy a Génkulcs profilodat le tudjam tölteni ( Név, Születési hely, dátum, pontos idő).
Bejelentkezés: minimum 2 nappal az óra előtt. A konzultáció ára 15000 Ft/90 p.
Szeretettel várlak ❤

2013-ban végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia szakán. Ugyanekkor kezdtem intenzíven foglalkozni a jóga tudományával és érdeklődésem a stresszkezelés, a meditáció, a test és lélek kapcsolata felé fordult. Több éven át foglalkoztam a stresszkezelés különböző módszereivel.

A pszichológia és a jóga az érem két oldalát jelentette számomra, de kerestem azt az utat, ahol ötvözhetem a tudományos nézeteket a spiritualitással, a láthatót a láthatatlannal.
2019-ben találkoztam a Génkulcsok csodálatos rendszerével, melyben mindezt megtaláltam.
A Génkulcsaimban való elmélyedés erősen átalakító hatással volt az életemre. Különösen azért, mert életem egyik legnehezebb időszakában nyújtott segítséget és adott egy új látásmódot, melynek köszönhetően ma már könnyedebben élem meg a felmerülő nehézségeket. Hálás vagyok azért, hogy segítségével másokat is kísérhetek az önelfogadás útján.
Egyéni konzultációk:
Nagy átalakulásban vagyunk mindannyian kívül és belül. Lehet, hogy elveszíted a munkád, átalakulnak a kapcsolataid és kicsúszik a lábad alól a talaj, ami sok szorongást és félelmet hozhat felszínre. Az elmúlt években én is átéltem és szembesültem a mindezekre adott saját reakcióimmal. Korábban a nehézségeimet áldozatként éltem meg és sokat szenvedtem a bizonytalanságtól, nehézségeim voltak a kapcsolataimban, nem találtam a helyem a világban. Azonnali válaszokra és megoldásokra vártam kívülről.
Mikor elkezdtem meglátni és elfogadni azokat a buktatókat, amiket saját mintáim és félelmeim állítottak elém, elkezdett változni az életem. A saját tapasztalataimból merítve – azzal, ami nekem segített a változásban, az áldozatból való kilépésben és a saját utamra találásban – tudok most segíteni neked abban, hogy megtaláld a stabilitást önmagadban akkor is, amikor kívül minden veszni látszik.
A konzultációk során a Génkulcsok rendszerét használom, ami nekem a legtöbb segítséget és útmutatást adta az elmúlt években. Arra ad lehetőséget, hogy felfedezd a benned rejlő tehetséget, megtaláld a számodra ideális munkát/tevékenységet, egészségesebb életet élj és átalakítsd és megértsd a kapcsolataidat.
Richard Rudd a Génkulcsok szerzője a jelenlegi korszakról: Az átmeneti időszakban új formák keletkeznek, miközben a régiek összedőlnek körülöttünk. A külső síkon ezt az időszakot jelentős bizonytalanság és nyugtalanság jellemzi. A belső síkokon azonban a hatalmas növekedés, felemelkedés és öröm időszaka lesz azok számára, akik az új kultúrát és annak a jóakaratra épülő elveit választják (Richard Rudd – A szabadság próféciája)
Segítségedre lehetek:
-Ha keresed a helyed a világban
-Ha keresed a neked való tevékenységet
-Stressz eredetű problémák kezelésében
(alvászavar, kimerültség, testi tünetek, szorongás)
– Testtudatosság fejlesztésében
-Test-lélek kapcsolat harmonizálásában
-Anyasággal kapcsolatos nehézségek feloldásában
-Kreativitásod kibontakozásában
X