A Gerincjóga kifejezetten a gerincoszlop és az azt tartó izomzat, valamint a törzsizomzat rehabilitációjára és fejlesztésére szolgál. Ám ennél jóval többet nyújt…

Manapság az idő jelentős részében ülőmunkát végzünk, amely elengedhetetlen a legtöbb munkafolyamat esetében. Az ülőhelyzet miatt egyes izomcsoportok lerövidülnek, mások túlnyúlnak, mindkét esetben feszültséget okozva és felborítva a test természetes egyensúlyát.

Hosszú távon ez kellemetlen fájdalmakat is okoz. Emiatt nemcsak a testben keletkezik feszültség, hanem az idegrendszerben is, s ez jelentősen csökkenti az összpontosítás képességét.

A Gerincjóga speciális gyakorlatokkal segíti a túlerőltetett izmok lazítását, megerősíti a gerincoszlop tartóizmait és rávezet a helyes testtartás tudatosságára. Mindemellett a jógagyakorlás ellazítja az idegrendszert is, és kiegyenlíti működését.

A jóga mindenkinek ajánlott, aki ülőmunkát végez.

A rendszeres jógagyakorlás eredményeként visszaáll a természetes egyensúly, és az ember kiegyensúlyozott, boldog, friss és minden tekintetben hatékony lesz.

Az órákon gyakoroljuk a jóga klasszikus elemeit is, légző gyakorlatokat, ászanákat és relaxációt, különös hangsúlyt fektetve a csigolyák, porckorongok és a gerincoszlop menti izmok kíméletes, de határozott és tudatos mozgatására, valamint a törzs (core) izmok erősítésére.

A Gerincjóga kezdőknek és haladóknak is ajánlott.

Találd meg órarendünkben a számodra ideális időpontot, jógázz rendszeresen, és tapasztald meg a teljes ellazulást, melynek eredménye: hatékonyság, türelem, tudatosság, kreativitás, boldogság!

„A tested drága kincs. Ez a járműved a felébredéshez. Bánj vele gondosan.”
– Buddha

Gerincjóga Juhász Beával a LoveYoga Óbudában: hétfő, kedd, szerda és csütörtök délután

Órarendünket itt találod.

UPDATE!

Bea óráit Mészáros Zoli vette át 2018. szeptember 18-tól, kérjük nézd át az órarendünket mielőtt jönnél!

Szeretettel várunk!

X