Herold Enikő

Herold Enikő

„A jóga számomra életmóddá vált, része a mindennapjaimnak. A jóga által a világ színes, illatos kavalkáddá vált körülöttem. Megtanultam értékelni az élet apró örömeit. Szeretem, ha süt a nap, és ha sírnak a felhők, az is rendben van.”

Területem:

Hatha jóga

 

„A jóga számomra életmóddá vált, része a mindennapjaimnak. A jóga által a világ színes, illatos kavalkáddá vált körülöttem. Megtanultam értékelni az élet apró örömeit. Szeretem, ha süt a nap, és ha sírnak a felhők, az is rendben van. ”

Területem:

Hatha jóga

 

A jógát 2003 óta tanulom, és 2008 óta tanítom.

A sportolás, a szállodai álló, majd irodai ülő munka következtében berozsdásodtak az ízületeim, ezért kezdetben a jóga elsősorban, mint terápiás mozgásforma érdekelt. Fél év rendszeres gyakorlás után már éreztem magamon a testgyakorlatok áldásos hatását.

Fontosnak tartom az alapok pontos elsajátítását, mely biztosítja és lehetővé teszi a további fejlődést. Szívesen használok az óráimon segédeszközöket, alkalmazom a párban végezhető gyakorlatokat; a mindenkori csoport igényeinek megfelelően olykor dinamikus, máskor pedig egészen finom, légzőgyakorlatokkal, vagy mélyrelaxációval kombinált foglalkozást tartok.

Végzettségeim

Hatha jóga oktató (RYT200)
Kismama jóga oktató
Női jóga oktató
Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta
Rekreációs sportoktató

További információt itt találsz rólam:

X