Akár profi, akár hobbi szinten sportolsz, a jóga sok tekintetben segítségedre lesz.

A jóga tudománya a létező legösszetettebb mozgásrendszert foglalja magában, amely nem csak a mozgásszerv-rendszerünkre (izomzatra, ízületekre, csontokra) van jótékony hatással, hanem a teljes szervezetünkre, az emésztéstől az idegrendszerig. A jóga a mélyizmokat is megmozgatja, szerveink pedig hatékonyabban kezdenek működni.

Tudományos kísérletek bizonyították, hogy a rendszeres jógagyakorlás önmagában is fitté tesz, de senkit nem szeretnénk lebeszélni szeretett sportágáról. Inkább arra buzdítunk mindenkit, hogy próbálja ki magát kedvenc sportjában úgy is, hogy mellette jógázik. A rendszeres jógagyakorlás eredménye a jobb erőnlét, rugalmasság, kitartás, állóképesség, egyensúlyérzék, koncentráció és a könnyedebb mozgás.

Mindegy, hogy mit sportolsz, ha jógával is megtámogatod, biztosan megnő a teljesítményszinted, de talán ennél is fontosabb, hogy sokkal inkább örömödet leled benne.

Ha egy dinamikus, erős és energikus jógaórát látogatnál meg, próbáld ki Szűts Marci Gerincjóga Vinyasa óráját. Órarendünket itt találod.

Szeretettel várunk!

X