Hangolódj velünk a karácsonyra! Megkezdődött karácsonyi pontgyűjtő akciónk, mely december 15-ig tart. November 15-e és december 15-e között az órákon való részvételért karácsonyi pontokat kapsz: egy órarendi óra 100 pontot ér. Az akció lejárta után az összegyűjtött pontjaidat forintra váltjuk, és a december 15-e és 31-e között vásárolt bérleted árából levonjuk. Ráadásul, ha játszol és gyűjtöd a pontokat, akkor részt veszel a karácsonyi sorsolásunkon is, amelyen visszanyerheted akár a bérleted teljes árát! 
 
Ettől a héttől már szombaton is gyakorolhatsz nálunk csoportos órán, Szűts Márton Jóga gerincközpontú órája 10-kor kezdődik, az első alkalom november 20-án lesz. 
 
 
Hatha és hatha flow gyakorlással délelőtti, délutáni és esti időpontban is vár Krisztina Pados, Kosik Ágnes és Annamária Müller. Jóga Nóra astanga gyakorlása pedig kedden és csütörtökön este hétkor kezdődik.
 
Aerialt továbbra is heti három alkalommal gyakorolhatsz, ahogy vinyasa flow-t is, zen meditációt Ádám Papp és Süle Bara vezet kedd és csütörtök esténként. Alexandra Bravacz szerdán női jógát, csütörtökön yin jógát tart.
 
A Hold bűvöletében telik a hétvégénk: pénteken, vagyis november 19-én Jóga Nóra gong játékkal kísért telihold meditációt tart, szombaton, november 20-án Kosik Ágnes workshopján tudhatsz meg mindent erről a misztikus égitestről és női ciklusra, testre gyakorolt hatásairól, november 21-én, vasárnap este pedig holdüdvözletekkel hangolódhatsz a Holdra.
 
Jóga Nóra vasárnap délelőtti, november 21-i workshopján a női és férfi minőségek megélése lesz a fókuszban.
Ha kérdésed van, nyugodtan írj nekünk itt a Facebookon, vagy e-mailben az utkozbenjogastudio@gmail.com címen.
 
Szeretettel várunk! 
X