A Kismama flow jóga egy áramló jógastílus, ami a Vinyasa flow jóga elemeit tartalmazza a várandósság különleges igényeihez igazítva.

A Kismama flow jógáról bővebben:

A kezdeti ráhangolódás után következik a bemelegítés, majd az ászana és sorozatok. Ezt követik a légzőgyakorlatok, majd a gátizomtorna. A gyakorlás relaxációval zárul.

A Kismama flow jóga dinamikus, de biztonságos gyakorlást nyújt a várandós kismamáknak. Kezdőnek, akik még csak most ismerkednek a jógával, de aktívabb kismamáknak, vagy haladó jógázóknak is megfelelő lehet.

Segíthet megelőzni vagy kezelni a felmerülő kellemetlen tüneteket, mint például a hát és derékfájás, fáradtság vagy a vizesedés. Felkészít a vajúdásra, különböző jógapózokkal, légzőgyakorlatokkal és relaxációval.

Azokat a mozdulatokat részesíti előnyben, amik egyszerre fejlesztik a mama és a baba mozgását és reflexeit, így hozzájárulhat ahhoz, hogy a baba beforduljon a szülésig, valamint segíti, hogy végig tudjon haladni a szülőcsatornán.

A kismama a mozgáson keresztül rengeteget tehet a babája fejlődéséért. A különböző ingerek fejlesztik a baba idegrendszerét, így segítik a gyermek egyensúlyának, mozgásának, tanulási képességeinek fejlődését.

Segíti a kismamát erre a különleges élethelyzetre ráhangolódni, és kapcsolatba kerülni a babájával. Valamint megtaníthatja a várandós kismamát bízni a saját testében, és bízni a babában, hogy minden a megfelelő időben és megfelelő módon történik.

A gátizom torna elengedhetetlen része minden kismama órának, hiszen ebben az élethelyzetben a gát fokozott igénybevételnek van kitéve. Fontos a tudatosság, hogy ezeket az izmokat is irányítani tudja a kismama, és megfelelő időben tudja használni vagy éppen ellazítani. Az erős és rugalmas gátizom jobban tágul, így elkerülhetővé válhat a gátmetszés, és a szülést követően gyorsabban regenerálódik.

A Kismama flow jóga segíthet, hogy a várandósság egyszeri és megismételhetetlen élmény legyen, ami csak a mamáról és a babáról szól.

A Kismama flow jógával kapcsolatban érdeklődj a recepción, vagy elérhetőségeinken!

X