Kedves Jógázók!

Jövő héten végre kinyithatunk!

Elmondhatatlanul hálásak vagyunk, hogy ilyen rengetegen velünk jógáztatok az online órákon az elmúlt két hónapban, és már alig várjuk, hogy újra együtt, egy térben jógázhassunk!

Mindemellett az online órák is megmaradnak, de nem teljesen úgy, ahogy eddig.

A kialakult helyzetben természetesen be kellett vezetnünk néhány változtatást. Kérjük, hogy figyelmesen olvasd el az alábbiakat, és csak akkor vegyél részt a jógastúdióban tartott órákon, ha ezeket betartod!

Létszám limit, fertőtlenítés

 • Ahhoz, hogy az előírt másfél méteres távolságot tarthassuk egymástól, a Hold teremben maximum 10 fő, a Nap teremben maximum 8 fő vehet részt az órákon.
 • A szőnyegeket ennek megfelelően helyeztük el, kérjük ne tegyétek át máshova őket, illetve ha saját szőnyeget használtok, akkor azt a kijelölt helyekre tegyétek.
 • Kézfertőtlenítőt biztosítunk, de emellett arra kérünk, hogy amikor megérkezel, moss kezet!
 • A szőnyegekhez is biztosítunk fertőtlenítőszert, és arra kérünk, hogy az óra után fertőtlenítsd a szőnyeged. Mindemellett a szőnyegeket mi is rendszeresen tisztítjuk és fertőtlenítjük.
 • Az órák között nagyobb szünetet tartunk, hogy legyen bőven elegendő idő a szőnyegek fertőtlenítésére, megszáradására és a terem megfelelő szellőztetésére. Ezért egyes órák egy kicsivel rövidebbek lesznek.
 • Ha lehet, érkezz átöltözve!

Új órarend

A legtöbb óra változatlan időpontban maradt, de valamelyest módosítanunk kellett az órarendet.

Helyszíni órák – a jógastúdióban

Ezeket az órákat a megszokott módon találod az órarendben. A limitált létszám miatt csak bejelentkezéssel lehet részt venni rajtuk, a bejelentkezéssel kapcsolatos részleteket lejjebb találod. Ha nem maradt hely az általad választott órára, vagy jelen helyzetben nem szeretnél közösségbe menni, válaszd az órák Online verzióját!

A megváltozott gazdasági helyzet és a jelentős áremelkedések miatt nekünk is árat kellett emelnünk, az online órák árát azonban lejjebb vittük.

Online órák – bárhol a világban

Annyi előnye legalább van ennek a vírus-mizériának, hogy ki kellett dolgoznunk az online órák elérhetőségét. Amelyik órát megtalálod az óra neve melletti ONLINE jelzéssel, azokon az órákon részt vehetsz otthonról, vagy bárhonnan a világból. Ezekre az órákra az Online bérletekkel vagy a hagyományos bérletekkel is be lehet jelentkezni.

Ezeket az adott óráról élőben közvetítjük a MotiBro rendszeren keresztül.

Két jó hírünk is van ezzel kapcsolatban:

 • megmarad a 48 órás elérhetőség
 • az online órák mostantól kedvezőbb áron lesznek elérhetők!

Az online órák a Zoom alkalmazáson keresztül fognak működni. Nagyon javasoljuk, hogy töltsd le a zoom applikációt, mert azzal nagyságrendekkel jobb felhasználói élmény érhető el!

Bejelentkezés

 • A limitált férőhelyek miatt, kérjük, hogy a jógastúdióban tartott órákra jelentkezz be az órarendben, csak így tudjuk garantálni, hogy biztosan legyen helyed. Ha elfogytak a férőhelyek, lezárjuk a jelentkezési lehetőséget. Ha már nincs hely, jelentkezhetsz az Online órákra is, mert a legtöbb órának Online változata is lesz.
 • Kérjük, hogy figyelmesen gépeld be az adataidat, hogy valóban a saját felhasználói fiókoddal lépj be! (Ha elgépeled például az e-mail címedet, akkor az azt jelenti, hogy nem a felhasználóddal jelentkeztél be, így nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed.)
 • Bejelentkezni csak érvényes bérlettel vagy napijeggyel lehet.
 • Ha bejelentkeztél, de mégsem jössz el, az alkalmat a rendszer automatikusan levonja a bérletedből.
 • A bejelentkezéseket az adott óra kezdete előtt legkésőbb 6 órával lehet lemondani.

Bérletek

 • A helyszíni órákon csak a hagyományos bérletekkel lehet részt venni.
 • Online órákra az online bérlet és a hagyományos bérlet is felhasználható.

 

Bejelentkezés itt: www.loveyoga.hu/orarend

(Kérjük, hogy figyelmesen gépeld be az adataidat, hogy valóban a saját felhasználói fiókoddal lépj be! Ha elgépeled például az e-mail címedet, akkor az azt jelenti, hogy nem a felhasználóddal jelentkeztél be, így nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed.)

 

Köszönjük, hogy betartod a fent leírtakat, és sok-sok szeretettel várunk jógázni!

Ádám&Ivett és a LoveYoga csapat

X