Masszázs

Hangfürdő

Masszázs

Mobilizálás, fájdalomcsökkentés, stresszcsökkentés

 Masszőr: Szűts Márton

Ha jógázol, tudod már, hogy a helytelen testtartás miatt hogy beállhatnak, lerövidülhetnek az izmok a legkülönbözőbb helyeken. Ha ilyet tapasztalsz, ezek miatt nem csak egyes egyszerű jógapózokat nem tudsz végrehajtani, hanem a mindennapi életedben is kényelmetlenséget, de akár komoly fájdalmakat is okozhatnak. Ezek az izomrendszeri kiegyensúlyozatlanságok idővel kihatnak a csontszerkezetre, a légzésre, sőt a belső szervek állapotára is. Az aznapi közérzeted, energiaszinted is nagy részben attól függ, hogy a tested épp hogy érzi magát. Masszázzsal javul a vér- és nyirokkeringés, segíti az izmok regenerációját, fokozza az izmok teljesítőképességét, segíti a méregtelenítést, oldja a stresszt és a stressz eredetű fejfájás panaszokat.

 

A testtartás javító masszázs egy egész testes svédmasszázs. A talppal kezdem, mert ennek állapota kihat az egész test struktúrájára. A megfelelő pontok érintése akár a csigolyák kisebb elmozdulására is hatással lehet. Ezután a hátsó láncon megyek végig, különösen gerinc melletti izmokra, a csípőre, a keresztcsont és a lapockák területére. Kilazítom, kimozgatom a kar izmait, kimasszírozom a nyakat és a vállövet minden oldalról.

 

A hátmasszázs egy rövidebb, csak a hátat és a karokat érintő masszázs. A gerinc melletti izmokat, a keresztcsont és a lapockák területét lazítom. Átmozgatom a kar izmait, kimasszírozom a nyakat. Ez egy általános hátlazító masszázs, így ha ott érzel nagyobb feszültséget, ez segíthet az izmok ellazításában.

 

relaxáló masszázs egy svédmasszázs alapú olajos masszázs, melyben finomabb, kíméletesebb mozdulatokkal oldom az izmok feszültségeit. A talp megfelelő zónáinak masszírozása általános hatással van az egész testre, beleértve a belső szerveket is. Az izmok ellazulásával a lelki blokkok is oldódnak.

 

Árak:

 

Testtartás javító masszázs (55-60 perc)   8500 Ft.

Hátmasszázs (30 perc)                               5000 Ft

Relaxáló masszázs (55-60 perc)                8500 Ft.
 
Időpont egyeztetés: 36 30/63 99 857
Vagy üzenetben a Szűts Márton Jóga FB oldalon kérhetsz visszahívást.
 
Várlak szeretettel!

 

X