Az egyik legnagyobb jógás magazin felmérése szerint ez a legnépszerűbb jógairányzat.

A Dinamikus jóga olyan jógaórát jelent, ami a klasszikus Hatha jóga alapjaira épül, ám kevesebb benne a statikus, hosszan kitartott póz. Az ászanákat különböző gyakorlatokkal kötjük össze, így folyamatos mozgásban vagy az órán. Talán épp e dinamikus, áramlós jellege miatt ez a legnépszerűbb jógairányzat jelenleg, az egyik legnagyobb jógás magazin felmérése szerint.

A Dinamikus jóga, ami tulajdonképpen a Vinyasa (ejtsd: Vinyásza) Flow jógastílust jelenti, kezdők számára is könnyen elsajátítható irányzat, amennyiben az oktató megfelelően instruálja az órákat. A pontos és jól érthető instrukcióknak köszönhetően hamar beletanulhatsz a kezdő és a haladó pózok hatékony kivitelezésébe is.

Mindegyik oktató órája más egy kicsit, hiszen mindenki beleviszi a saját személyiségét is az óratartásba, ezért azt javasoljuk, próbálj ki minél több órát, hogy megtaláld a számodra leginkább megfelelőt. Minden nálunk órát adó oktató nagyon fontosnak tartja a pontos instruálást, így akár kezdőként is bátran csatlakozhatsz egy-egy Dinamikus jógaórához, vagy Vinyasa Flow-hoz.

Dinamikus jóga és Vinyasa Flow óráinkat megtalálod aktuális órarendünkben.

Szeretettel várunk!

X