Megállíthatatlanul robogunk bele az őszbe, ami talán a legcsodálatosabb időszak a jóga gyakorlására. Ehhez kapcsolódóan ezen a héten is varázslatos újdonságokkal várunk. 

Mostantól Kosik Ágnes szerda délutáni, 17 órakor kezdődő hatha órái ászana laborként működnek, vagyis minden órán más és más ászanát, részletesen elemezve tanulnak meg a résztvevők. Ezeken az órákon tovább mélyítheted a technikai tudásodat az ászanák tekintetében, így alapvetően a jógával most ismerkedőknek nyújthat segítséget, de természetesen itt a helyed akkor is, ha már régebben gyakorolsz, és szeretnéd pontosítani a tudásodat. Az óra bemelegítéssel kezdődik, majd egy adott ászanát járunk köre, elemezzük ki, gyakoroljuk segédeszközökkel és anélkül, minden gyakorlóval egyénileg is. 

Első négy alkalommal a tádászana, a szukhászana, az adho mukha svánászana és a trikónászana lesz a labor témája. 

Vasárnap reggel Kosik Ági vezetésével 108 napüdvözlettel köszöntheted az őszi napéjegyenlőséget, a nagyjából 90 perces óra részleteit az események között találod, ahogyan Nóra szintén vasárnapi, de már esti szívcsakra harmonizáló órájáról is ott olvashatsz. 

Szeretettel várunk minden óránkon és eseményünkön, hogy minden procikádba be tudd fogadni az őszt! 

X