​Idén újra több jógatábor közül is választhatsz, vagy ahogy többen is teszik, akr több táborban is velünk tarthatsz.

1. Az első nyári tábor jövő hétvégén lesz, Márihalmon, ami egy kis falucska, nagyon közel Budapesthet, egy különleges helyszínen, az ún. biofaluban lesz a szállás és ez egy MAUNA vagyis CSENDtábor, péntektől vasárnapig beszéd nélkül tartjuk, végig a gyakorlásra fókuszálva, ahol nem csak jóga lesz, hanem Ádám és Bara tartanak zen medititációt, őket ismeritek, mert sokáig tartottak a stúdióban is ilyen foglalkozást. Brávácz Alexandra mesteroktató vezetésével léphettek egy komolyat önmagatok felé.

Részletek: https://fb.me/e/35RqdFjpd

2. Július 15től 3 éjszakás tábort tart Szűts Marci a Balatonfelvidéken, Szentbékkállán. Ide csak a férfiakat várjuk. A téma az ez erő megtalálása, az egyensúly megteremtése. SUP jógával is kiegészül a program, számos elméleti téma és természetesen ászanagyakorlás mellett. Részletek: https://fb.me/e/1oSdBDPe4

3. Július 22 és 25 között szintén a Balatonfelvidékre, Salföldre várjuk a jelentkezőket, ide férfiakat és nőket egyaránt várunk. Téma  a VÁLTOZÁS. Brávácz Alexandra mesteroktató vezetésével. Vendégoktató Nagy József lesz, aki az oktatóképzéseket is tartja stúdiónkban.

https://fb.me/e/342XEBdIi

4. Július 29. és augusztus 1. között ugyanitt, Salföldön várjuk csak a nőket, ahol vendégoktatók is szerepelni fognak, Farkas-Boross Zita hormontanácsadó és Feket Zsófi jógaoktató, Szofitt jógatorna. Alexandra vezeti ezt a tábort is.

https://fb.me/e/1BlQLPoN2

5. Augusztusben a tengerhez utazhatsz velünk, 7 és 14 között Obonjan szigetre, egy nagyon különleges helyre, ahova autók sem mehetnek. 7 éjszaka, reggel este jóga és meditáció, napközben pedig a pihenés vagy a vízi sportokkal élvezheted a nyarat. Négycsillagos szálloda, 2 személyes erdei luxussátrakban fogunk aludni. Témánk a 7 csakra. Brávácz Alexandra mesteroktató vezetésével.

https://fb.me/e/2mLdNpamX

6. Augusztus 16 és 22 között egy másik helyszínre utazunk, Brac szigetre, a program ugyanaz, de itt apartmanokban leszünk és ez csak 6 éjszaka lesz, míg az előző adriai tábor 7. Témánk az 5 elem. Brávácz Alexandra mesteroktató vezetésével.​

https://fb.me/e/2hQ3z4mVH

​Mindegyik táborunkba segítjük a leutazást telekocsik összeszervezésével.

Töltsd a nyarat is tudatosan, fantasztikus helyszíneken, kedves emberek társaságában!

Részletek, jelentkezés a www.utkozbenjoga.hu oldalon.

X