Jelen helyzetben alkalmazkodnunk kell, így az online jógaóra tartás az egyetlen lehetőség, hogy továbbra is együtt jógázhassunk.

Ehhez igyekeztünk felépíteni egy olyan rendszert, amely mindenki számára a lehető legkedvezőbb.

Íme az online rendszerrel kapcsolatos tudnivalók:

Ha bejelentkezel az órarendünkben (www.loveyoga.hu/orarend) az adott óra melletti “bejelentkezés” gombra kattintva, akkor az óra kezdetének időpontjában elküldjük neked az óra linkjét, és az óra időpontjában már nézheted is a videót. Ehhez az adott jógaóra kezdete előtt be kell jelentkezned!

Akkor is érdemes bejelentkezned, ha az órarendi időben nem tudsz gép előtt lenni, mert az a jógaóra amire bejelentkeztél, az órarendi időpontot követő 48 órán belül bármikor megnézhető, így később is elgyakorolhatod!
Akár többször is. 🙂

Naponta többször is frissítjük az órarendet! Folyamatosan töltjük fel az újabb és újabb online jógaórákat, és amint elkészültünk eggyel, megnyitjuk rá a bejelentkezés lehetőségét. Ezért kérjük, hogy frissíts rá naponta többször a böngésződben a loveyoga.hu/orarend oldalra, mert lehet, hogy épp az előbb nyitottuk meg a számodra érdekes jógaórát. Ahogy egyre több online jógaórával készülünk el, egyre előrébb lehet majd tervezni a bejelentkezésekkel.

 

Mire van szükség az online jógaórákhoz?

  • Online bérletre
  • Internet kapcsolatra
  • Egy eszközre (pl. laptop), amin nézni tudod az órát
  • Na meg egy jógaszőnyegre természetesen. 🙂

Az online órákhoz új, kedvezményes bérleteket és napijegyet biztosítunk, ezeket már megtalálod weboldalunkon az “Árak” menüpont alatt is. (www.loveyoga.hu/arak)

Ha van jelenleg érvényes bérleted, és támogatni szeretnéd a munkánkat azzal, hogy inkább azt használod fel, természetesen ezt is megteheted. Hálásan köszönjük!
Ha pedig most inkább egy online bérletet váltasz, akkor a jelenleg érvényes bérletedet tovább használhatod majd, amikor újra a jógastúdióban fogunk együtt jógázni. Illetve az online bérletet is felhasználhatod majd a jógastúdióban, ha újra kinyithatunk.

Ebben az átmeneti időszakban az online bérleteket utalással lehet megvásárolni, az ehhez szükséges adatokat ugyanitt, az “Árak” menüpontban (www.loveyoga.hu/arak), az oldal alján találod. Az átutalásokról számlát állítunk ki.

Az utalást követően legkésőbb másnap kiállítjuk a bérleted a MotiBro rendszerben.

Mire figyelj, ha otthon gyakorolsz

Elmondhatatlanul más élmény személyesen, együtt, egymás energiáit érezve jógázni, mint az online térben, és bár errefelé halad a világ, azért bízunk benne, hogy a közösen jógázást még nagyon sokáig tudjuk gyakorolni! 🙂

Élőben oda tudunk figyelni a szükséges igazításokra, javításokra is, nehogy sérülést okozzon magának valaki, ám most magadnak kell figyelned!

  • Mivel az otthoni gyakorlás teljes egészében saját felelősségre történik, kérjük, hogy fokozottan figyelj a tested jelzéseire!
  • Tégy megfelelő erőfeszítést, de semmit ne erőltess!
  • Ha bármilyen fájdalmat tapasztalsz, lassan gyere ki az adott pózból, és inkább pihenj egy kicsit!
  • Ha beteg vagy, inkább ne gyakorolj!
  • Az óra kezdete előtt körülbelül két órával már ne egyél!

 

Az első napon (2020.03.16. hétfő) az online órákért nem vonunk le bérletalkalmat, mert ezen a napon próbáljuk ki először ezt az új rendszert. Bízunk benne, hogy minden rendben fog menni. 🙂

És végül: iratkozz fel a LoveYoga Óbuda YouTube csatornájára! Az online órák mellett további online tartalmakkal is készülünk nektek.

A csatornához klikkelj ide!

Sok szeretettel várunk az online órákon!

Ádám&Ivett és a LoveYoga csapat

X