Arra az időszakra, amíg bezárva kell tartanunk a jógastúdiót, összeállítottunk egy online órarendet.
Az online órákon a szokásos napijegyekkel és bérletekkel lehet részt venni.
 
Az online órákon való részvétel menete ⬇️
1️⃣ Az online órákra előzetesen be kell jelentkezni a MotiBro rendszeren keresztül.
(Ez az a regisztrációs rendszer, amin keresztül az órákra be szoktunk Titeket regisztrálni, és ebben vannak nyilvántartva a bérleteitek is. Ha még sosem léptél be, akkor lehet, hogy a Spam vagy a Promóciók mappában landolt a MotiBro regisztrációdat visszaigazoló levél. Ha Gmail-es vagy, klikkelj bal oldalon az “Összes levél” mappára, és abban keresd meg a “Meghívást kaptál sportolásra! Ismerd meg a MotiBro-t!” című levelet. Ebben tudod megerősíteni a regisztrációdat és onnantól már használhatod is a MotiBro-t! Ez egyébként nagyon hasznos, mert itt láthatod, hogy hány alkalom van még a bérleteden, meddig érvényes, melyik órákon voltál, stb stb, és persze itt tudsz az órákra bejelentkezni is.
Ha korábban leiratkoztál a MotiBro hírleveleiről, akkor érdemes ismét feliratkoznod, mert soha nem szoktunk felesleges promo levelekkel bombázni, viszont a hasznos infókat így nem kapod meg.)
 
Az online órákon érvényes bérlettel vagy napijeggyel lehet részt venni, amelyeket már a MotiBro rendszerben megvásárolhatsz online bankkártyás vásárlással, így azonnal megkapod a bérleted!
Tehát, ha bejelentkeztél az általad választott online órára, akkor a következő lépések vannak hátra:
2️⃣ Az óra kezdete előtt lépj be a MotiBro személyes fiókodba. (Fontos, hogy az óra kezdete előtt már legyél belépve, mert miután elindítottuk az órát, már nem tudunk beléptetni az órára!)
3️⃣ Felül kattints a nagy piros “Online órák” gombra.
4️⃣ Ekkor azoknak az óráknak a listája jelenik meg, amikre bejelentkeztél. Mellettük egy visszaszámláló mutatja, hogy pontosan hány óra/perc/másodperc van hátra az óra kezdetéig.
5️⃣ Az óra kezdetének időpontjában nyomd meg az óra mellett található “Csatlakozás” gombot. (Az óra kezdete előtt nem lehet csatlakozni.)
És már indul is az óra! 🧘‍♀️🧘‍♂️
 
🎥💻
Az órákat a Zoom rendszeren keresztül közvetítjük élőben. A Zoomnak most már megfelelően működik a technikai háttere, és mi is jóval erősebb számítógéppel dolgozunk, így az online órák közvetítése jó minőségben élvezhető. Javasoljuk, hogy töltsd le a Zoom applikációt, mert azzal nagyságrendekkel jobb felhasználói élmény érhető el!
Online órák felvételről
Lesz egy-két kivétel. Azok az órák, amelyeket nem tudunk Zoom-on élőben közvetíteni, felvételről fognak menni, a YouTube-ról. Az órarendben az adott óra neve mellett a “felvételről” kiegészítéssel jelöljük meg, hogy melyek ezek az órák. Ezekhez az órákhoz linket küldünk e-mailben, amely az óra kezdete előtt már ott lesz nálad, és a video az óra vége után még további 24 óráig elérhető marad. (Ha nem érkezett meg a link, akkor minden bizonnyal a spambe került, ez esetben kövesd az első bekezdésben lévő leírást, fentebb!)
Ezekre az órákra ugyanúgy előzetesen be kell jelentkezned a MotiBroban!
 
A bérletekről 📅
Az online órákon érvényes bérlettel vagy napijeggyel lehet részt venni, amelyeket a következőképpen válthatsz:
– a MotiBro rendszerbe belépve online bankkártyás vásárlással, így azonnal megkapod a bérleted
– átutalással is tudsz napijegyet/bérletet váltani,
– illetve személyesen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával a jógastúdióban. Ha személyesen jönnél, kérlek előtte hívj fel, hogy biztosan bent legyek. A számom: 06 30 4560462
 
Gőzerővel dolgozunk azon, hogy ebben a nehéz időszakban is tudjatok velünk jógázni. A tavaszi bezárás után rengeteg visszajelzést kaptunk, hogy mekkora segítséget jelentett az, hogy nem adtuk fel, és legalább online megtartottuk a jógaórákat.
Hálásan köszönjük Nektek ezeket a visszajelzéseket, mert rengeteg erőt adott nekünk, így most is örömmel dolgozunk azon, hogy ne maradjatok jóga nélkül! 😇
 
Várunk szeretettel,
Ádám
X