A várandósság minden hete/hónapja tele van változással. Testi-lelki változással. Az “Anyává válás” folyamata a testünkben és a lelkünkben egyaránt végbemenő folyamat, fejlődés. A testünkön egyértelműek a változás jelei, de ne feledkezzünk meg a női lélek változásairól sem ebben a csodálatos folyamatban.
A kismamajóga órák elején mindig szakítunk időt arra, hogy a kismamák megoszthassák egymással az újabb és újabb tapasztalatokat, érzeteket, változásokat.
 
A rendszeres jógagyakorlás, a támogató közösség segíthet közelebb kerülni önmagunkhoz, segíthet tudatosítani eddig meg nem fogalmazott érzéseket, félelmeket, oldani magunkkal szemben állított olykor túl szigorú elvárásokat. Fontos, hogy a kismama segítséget kapjon megbízható női körben az előtte álló csodálatos, de olykor azért nehézségekkel tűzdelt úton. Feltölthesse érzelmi tartályait, eszközöket kapjon a jóga eszköztárából arra, hogyan tudja a későbbiekben ezeket a tartályokat újra és újratölteni. Mert minden család mozgatórugója a “Nő”!
 
Beszélünk:
– az elfogadásról
– a türelemről
– hogy miként tudjuk egyensúlyban tartani az adás és kapás körforgását
– hogyan tudunk bízni a saját ösztöneinkben
– hogyan tudunk magunkban megteremteni egy biztonságos, otthonos belső teret, ahol oldódhatnak szorongásaink, félelmeink.
 
Egyre bátrabban merünk szembesülni önmagunkkal, az igényeinkkel.
 
A relaxációk, vizualizációk megkönnyebbülést hozhatnak a kismama lelkének. A női lélek egy láthatatlan szálon keresztül kapcsolódik a babájával. A testi érzeteken túl a lelkükben is együtt rezegnek. A kismamajóga teret ad a babával való kapcsolódásra is.
 
Az áramló, dinamikus mozgással átmozgatjuk, megerősítjük azokat a területeket, melyek fokozott igénybevételnek vannak kitéve a pocak növekedésével. Figyelemmel kísérjük a testünk változásait, oldjuk az esetleges fizikai fájdalmakat.
 
Várlak szeretettel az online órákon is!
Kedden és pénteken 17.30-19.00-ig
Csilla
 
Bejelentkezés itt: www.loveyoga.hu/orarend
 
Az órákon való részvételhez érvényes napijeggyel vagy bérlettel kell rendelkezned, amelyet jelenleg átutalással tudsz megvásárolni. Ehhez a részleteket itt találod: www.loveyoga.hu/arak
Hamarosan online bankkártyás fizetésre is lesz lehetőség!
 
Az online órákon való részvételről itt olvashatsz bővebben: https://loveyoga.hu/online-jogaorak-ismet/
X