Sokan elmondhatják magukról, hogy nagy igénybevételnek vannak kitéve munka közben, azonban mindenki tudja, hogy a legnagyobb szolgálatot az édesanyák végzik nap mint nap.

A folyamatos adás amit átélünk az anyasággal, hamar képes lemeríteni az energiatartalékainkat, ha nem figyelünk magunkra, és arra, hogy feltöltődjünk. Ebben az esetben fáradtak, kimerültek, ingerültek vagyunk, amit a pici azonnal megérez rajtunk, és tükörként mutatja számunkra lelki állapotunkat. De mégis, mit tehetünk?

Hiszünk benne, hogy a LoveYoga Óbuda Jóga- és Egészségközpont babás programjai képesek megfelelő segítséget nyújtani, hogy tudatossá válj a fent említett folyamatokra, és megtapasztald a pozitív változást magadon, na meg a babádon is.

Babásjóga

A Babásjóga órákon a terhesség alatt meggyengült izmokkal dolgozunk, valamint azokkal az izomcsoportokkal, amelyek a leginkább igénybe vannak véve a baba szoptatása és emelgetése miatt. Ezek a gyakorlatok nemcsak fizikai szinten fejtik ki hatásukat, hanem energetizálnak is, és közben a babák is jól érzik magukat: a nagy termek, a többi gyerkőc és az ismeretlen játékok kúszásra-mászásra, mozgásra csábítják őket. Ha úgy tartja kedvük, a gyakorlatokba is bekapcsolódhatnak. A babádat ölbe véve, a te gyakorlásod is intenzívebbé válik.

Babamasszázs

Ha igazán közel szeretnél kerülni gyermekedhez, a Babamasszázs tanfolyamon megtanulhatod, mit jelent „táplálóan érinteni”. A megfelelő babmasszázs technikával segíted:

  • az izomzat fejlődését
  • a megfelelő mozgáskoordináció fejlesztését
  • az emésztést
  • a megfelelő étvágy kialakulását
  • a hasfájás megelőzősét, enyhítését
  • továbbá megerősödik gyermeked biztonságérzete és lelkiállapotának stabilitása, ahogy a masszírozás által szorosabbá válik kapcsolatotok.

Nem véletlen, hogy Indiában naponta masszírozzák a kicsiket, egészen három éves korukig.

Ha elsajátítod a speciális babamasszázs technikákat, már egy-két alkalom után hathatós segítséget nyújthatsz a porontyodnak, hogy a fájdalmait csillapítsd és segítsd testi-lelki fejlődését.

Kismama jóga

A várandós nők a Kismama jógaórákon megtanulhatják a helyes légzést, az izmok és a test ellazítását, ami nemcsak az áldott állapot ideje alatt, de a szülésnél is hatékonyan csillapítja a fájdalmat és energiát ad. Továbbá elsajátíthatják a szülést megkönnyítő testhelyzeteket, és a szülés utáni időszak első hetétől a hatodik hétig terjedő gyakorlatokat.

Óbuda új jógastúdióját családias hangulat, különleges enteriőr, tágas és napfényes termek jellemzik. Az órák előtt és után a teakonyhában mindig szeretettel várunk egy csésze teára, és a tapasztalatok megosztására. Nem probléma, ha babakocsival érkeztek, mivel az épületben van lift, a babakocsik tárolására pedig fedett terasz áll rendelkezésetekre.

Órarendünk folyamatosan bővül! A legfrissebb információkért látogass vissza sűrűn weboldalunkra, rendszeres akciókért pedig lájkold és kövesd Facebook oldalunkat!

www.facebook.com/loveyogaobuda

X