Amióta ledobták a két atombombát a nyár közepén, kata és rezsi, a nyár sokaknak nem a felhőtlen töltődés időszakát jelenti, hanem az idegességet, a szorongást, a kibillenést.
A rezsiemelés egy vállalkozást is érint, lehet még jobban is, mint egy átlagos háztartást, ezért sajnos biztos, hogy valamikor az ősszel nekünk is árat kell majd emelnünk, annak érdekében, hogy fenn tudjon maradni a stúdió, de utolsó pillanatig ki szeretnénk tartani, hiszen a jelen helyzetben még fontosabb és elhagyhatatlan az életedből a jóga gyakorlása, a mozgás, a tudatosság, mellette pedig a szorongás és a stressz csökkentése. Ezt az időszakot jóga nélkül nagyon nehéz átvészelni, ezért szeretnénk egy új havi bérlettel is lehetővé tenni számotokra a rendszeres gyakorlást.
Néhány dolgot már most elhagyni kényszerülünk, de néhány új dolgot pedig bevezetünk:
– megszűnnek a kedvezmények: a gyerekjóga ára, az egyedülálló szülő, a diák, a nyugdíjas és a páros bérlet is
ॐॐ ॐ ÚJ HAVIBÉRLET korlátlan órákkal és korlátlan online előfizetéssel!
Mostantól ÚJ TAGI BÉRLET kapható, egy olyan havidíjas bérlet, amely csak éves előfizetés esetén váltható. A bérlet minden hónapban automatikusan meghosszabbodik és 12 hónapig érvényes, havonta történő részletfizetéssel.
Ennek a bérletnek óriási előnyei vannak számodra:
ॐ ha rendszeresen jársz hozzánk, minimum hetente kétszer személyesen, de akár minden nap eljöhetsz jógázni
ॐ mellette online is gyakorolhatsz – hiszen korlátlan hozzáférést kapsz az online, előre felvett összes óránkhoz zárt videócsatornánkon, ezért ha szabadságon vagy és elutazol, akkor is együtt jógázhatunk az online térben, nem marad ki a gyakorlás
ॐ bármikor szüneteltetheted az éves előfizetést, ahányszor csak szeretnéd és indokolt, ha egy hétig, vagy annál tovább nem tudod használni (hosszabb betegség, esetleges lezárások, hetekig tartó elutazás esetén, vagy a várandóság első 12 hetére/aztán kismama jógabérletre válthatsz)
ॐ tároljuk a matracod: ha van saját matracod, ingyenesen tároljuk a stúdióban, nem kell minden alkalommal magaddal hoznod
Az éves tagi bérlet ára havonta: 36000 Ft
ॐ ॐ ॐ TÁMOGATÓI JEGY – 1 óra ára

Stúdiónk Nonprofit szervezetként működik. Amennyiben TÁMOGATÓI NAPIJEGYET vásárolsz valamelyik órára, hozzájárulsz pluszban a működésünkhoz és ezzel még inkább a részese tudsz lenni az ÚTKÖZBEN JÓGÁNAK, ráadásul még egy komoly ajándékot is adunk, hiszen ha összegyűlik több ilyen jegy, választhatsz egyet ingyenes konzultációk közül,

melyet stúdiónk vezetője, Brávácz Alexandra tart magántanítványainak illetve Kőváry Anett, oktatónk, gyásztanácsadónk. Ezek:
– ingyenes jógaterápiás magánóra, vagy
– ingyenes asztrológiai képletelemzés, vagy
– ingyenes ajurvédikus életmód és étrendtanácsadás/doshameghatározás
– ingyenes gyászfeldolgozás
Kétféle értékben tudsz ilyen támogatói napijegyet vásárolni:
ॐ 5000 Ft – 12 alkalom után ingyenes, 2 órás konzultáció
ॐ 8000 Ft – 5 alkalom után ingyenes, 2 órás konzultáció
Várunk szeretettel jógastúdiónkban!
III. ker. Kunigunda útja 18.
X