Vara Orsi

Vara Orsi

„A rendszeres jógázás hatására elindult egy tartósnak tűnő változás, kívül és belül is.”

Területem:

Hatha jóga, relaxáció

 

„A rendszeres jógázás hatására elindult egy tartósnak tűnő változás, kívül és belül is.”

Területem:

Hatha jóga, relaxáció

 

Nem sportoltam soha, a kötelező tesi órákon kívül. A jógát sem tartom sportnak. Hosszú évek óta szerettem volna kipróbálni a jógát, végül a harmadik gyermekem születése után jutottam el, mondhatjuk megérkeztem a jógához. Ebben a rohanó világban egyenesen vonzott magához a jóga nyugalma. Ez a fajta nyugalom, béke, tudatosság hiányzott az életemből.

Kezdetben csak kikapcsolódás volt a jóga, egy kis kiszakadás az otthoni mókuskerékből. Aztán a rendszeres jógázás hatására elindult egy tartósnak tűnő változás, kívül és belül is. Elengedtem a mindennapok akarását, versengését, görcsösségét – kezdetben a jógában, majd azon túl is. Folyamatosan tanulom magam, megismerem a határaimat – és tiszteletben tartom őket, figyelek magamra és a körülöttem élőkre, megjelent az elfogadás – nem csak mások iránt, hanem saját magam felé is.

Mivel erről minél többet szerettem volna megtudni, ezért elvégeztem a Hatha és a Vinyasa Flow 200 órás jógaoktató képzést. A jógának leginkább a testtudatosságot, az önmagammal való kapcsolódást, a lelassulást és a flow élményt köszönhetem. De most még csak az út elején járok…

Ezt a tapasztalatot szeretném megosztani mindenkivel, aki szeretné kipróbálni a jógát.

Ha még nem jógáztál, gyere bátran, ne várj éveket ahogy én tettem! Lehet, hogy pontosan erre van szükséged neked is!

Teljesen kezdőként is jöhetsz, kóstolj bele, tapasztald meg. A Hatha jóga órákon minden ászanához pontos és részletes instrukciókat adok, ezért kezdőként is bátran kipróbálhatod. Hagyd a küszöbön az elvárásaidat, de a kíváncsiságod és a nyitottságod mindenképp hozd be – ebben amúgy is segítségedre lesz a jógastúdió atmoszférája.

X