Jógikus ruha csere bere az Útközben Jóga Óbuda jógastúdióban
Időpont: 2022. június 12. vasárnap 10:00 – 13:00
Itt a nyár és neked nincs egy göncöd se?
Hozd be jó állapotú, használt vagy új, nem agyonhordott szekrénylakóidat, akikkel azt gondolod, más jobban egy húron pendülne.
A ruha turi délelőtt 10 órakor kezdődik és 13 óráig lehet válogatni. Ebben az időszakban bármikor lehet érkezni, de célszerű 10-kor jönnöd, hogy egyszerre sok lehetőség közül választhass.
Nem csak nyári ruhákat lehet hozni, viszont kérjük, kizárólag felnőtt ruhákat hozz be. Férfi és női ruhákat egyaránt várunk. A ruha csere-bere nem jógaruhákra vonatkozik, persze azokat is hozhatsz,
Mit igen?
– nadrágok
– felsők
– blúzok
– kabátok
– szoknyák
– ruhák
– jógaruha: nadrág vagy felső
Mit ne?
– cipők
– táskák
– kiegészítők (bizsuk, sálak, harisnya, zokni stb.)
– fürdőruha, bikini
Az esemény ingyenes és csere alapon működik. Nincs darabszámhoz kötve, bármennyit hozhatsz és cserébe bármennyit vihetsz el.
Feltételek: a ruha legyen tiszta, legyen kimosva, vasalás nem feltétlenül szükséges, ne legyen folt vagy szakadás rajta, olyan ruha legyen, amit amúgy te is viselnél, csak kinőtted, kifogytad, ráuntál vagy igazából soha nem volt vagy már nem a te stílusod.
Kérjük, csak ebben az időintervallumban gyere és azzal a céllal, hogy hozol és viszel is. Nem lerakatként szeretnénk ebben részt venni, hanem közösségi térként, ahol egymással a csere-bere közben ismerkedhettek, beszélgethettek, eszmét cserélhettek.
Mindenkit egy finom bögre teával vagy egy pohár limonádéval várunk!
A megmaradt ruhákat rászorulóknak adjuk az esemény után.
Ne költs fölöslegesen, legyél tudatos vásárló, és legyél tudatos abban is, amit ruhaként viselsz!
Várunk!
Útközben Jóga Óbuda jógastúdió
III. ker. Kunigunda útja 18.
www.jogaobuda.hu
“Sharing is caring.”
X